"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 7

Şaşırtıcı bir tatil anınız var mı? - Los Angeles’ta arabada yatmak zorunda kalmıştım. Tatilde başınıza gelen en kötü şey neydi? - Santorini’de hasta olmuştum. Ve yediğim o kadar güzel tatların hiçbirinin tadını alamamıştım. Bir daha asla gitmeyeceğiniz yer neresi? - Viyana, çünkü her yönüyle çok soğuk geldi.

716
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 8

En sevdiği 5 şehir? -Las Terrenas, İzmir, San Diego, Muğla, Karadeniz Seyahatten almadan dönmeyeceğin üç şey? - O şehre ait magnet, takı, oradan alınan güneş gözlüğü… Bavulunun olmazsa olmazları? -Yüz kremleri, şampuan ve saç kremi olmadan asla

816
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 9

916
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 10

Bu yıl adamdaki bir takım insanlarla aynı adada kalmak dahi benim için çok zordu. Dışarda uzak duracağım insanlarla 7/ 24 aynı ortamda olmak ve onların çok fazla hırslı davranmaları beni inanılmaz düşürdü. Ekrana yansıtmasam da her zaman dönmek istedim ve hiç istekli olamadım. Elenmem benim için hayırlı oldu... 2010'dakiyle bu Survivor çok farklıydı. Oyunlar olarak da ben daha çok bireysel, statik ve dayanıklılık oyunlarında başarılıyım. Şansıma bu sene hiç biri yoktu ve tabii ki rakiplerim çok güçlüyü. Arkadaşlarımın değerini bir kez daha anladım.

1016