"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 5

Seyahat rotanızı neye göre çizersiniz? - Mevsimine göre kültür, mevsimine göre deniz. Ama yaz aylarındaysak listenin başında mutlaka deniz ve kum olur. Peki sizi en etkileyen, en sıra dışı şehir hangisiydi? - Tayland. Çünkü kültürü ve yemekleri çok farklıydı. En büyülü seyahat noktanız? - Sanırım Los Angeles. Hollywood’un büyüsünden herhalde. Yürüdüğüm sokakta Angelina Jolie’nin de yürüyebilme ihtimalini düşünmek bile yeterli.

516
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 6

Yediğiniz en ilginç yemek? - Tayland’da yediğim çiğ karides. Elinizde açık bir uçak bileti olsa şimdiye kadar görmediğiniz hangi noktaya uçmak isterdiniz? - Buenos Aires ve Brezilya… Çok merak ediyorum ve Latinlere kendimi yakın hissediyorum.

616
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 7

Şaşırtıcı bir tatil anınız var mı? - Los Angeles’ta arabada yatmak zorunda kalmıştım. Tatilde başınıza gelen en kötü şey neydi? - Santorini’de hasta olmuştum. Ve yediğim o kadar güzel tatların hiçbirinin tadını alamamıştım. Bir daha asla gitmeyeceğiniz yer neresi? - Viyana, çünkü her yönüyle çok soğuk geldi.

716
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 8

En sevdiği 5 şehir? -Las Terrenas, İzmir, San Diego, Muğla, Karadeniz Seyahatten almadan dönmeyeceğin üç şey? - O şehre ait magnet, takı, oradan alınan güneş gözlüğü… Bavulunun olmazsa olmazları? -Yüz kremleri, şampuan ve saç kremi olmadan asla

816