"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 10

Bu yıl adamdaki bir takım insanlarla aynı adada kalmak dahi benim için çok zordu. Dışarda uzak duracağım insanlarla 7/ 24 aynı ortamda olmak ve onların çok fazla hırslı davranmaları beni inanılmaz düşürdü. Ekrana yansıtmasam da her zaman dönmek istedim ve hiç istekli olamadım. Elenmem benim için hayırlı oldu... 2010'dakiyle bu Survivor çok farklıydı. Oyunlar olarak da ben daha çok bireysel, statik ve dayanıklılık oyunlarında başarılıyım. Şansıma bu sene hiç biri yoktu ve tabii ki rakiplerim çok güçlüyü. Arkadaşlarımın değerini bir kez daha anladım.

1016
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 11

Bu yıl sizce Survivor'da kim şampiyon olur; tahmininiz? Umarım Hakan, Serenay veya Doğukan olur.

1116
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 12

Ne kadar zamandır pilates yapıyorsunuz? Profosyonel olarak 2 senedir. Öncesinde her zaman pilates dersi alırdım kendim için. Pilates stüdyosu açmaya nasıl karar verdiniz? 5 senedir oyunculuk yapıyorum ama diziler bir şekilde bazen var bazen yok. O yüzden kendim de spor akademisi mezunu olduğum için sporu da hayatımdan çıkarmamış olurum diyerek karar verdim.

1216
"Survivor güzel ama karnın toksa" - Sayfa 13

Pilates stüdyosu açmaya nasıl karar verdiniz? 5 senedir oyunculuk yapıyorum ama diziler bir şekilde bazen var bazen yok. O yüzden kendim de spor akademisi mezunu olduğum için sporu da hayatımdan çıkarmamış olurum diyerek karar verdim.

1316