Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 5

EŞLEŞME SIRASINDA GERİLİM

Kırmızı takımda dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan ile Aleyna arasında ipler gerildi. Aleyna'nın 'Kırmamız lazım' Nagihan, 'Kır o zaman' diyerek katıldı. Aleyna Kötü bir şey mi söylemedim diye sorarak Nagihan'ın neden böyle tepki verdiğini anlayamadı. Nagihan da 'Karışma sen de, seç o zaman' cevabını verdi. İkili arasında yapıcı olamama tartışması yaşanırken takım arkadaşlarının araya girmesiyle tartışma son buldu.

59
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 6

YASİN SAKATLANDI

Dokunulmazlık oyununda Yasin ile Mustafa Kemal yarıştığı esnada Yasin parkurda koşarken feci şekilde yere düştü. Takımlar arkadaşları hızlı bir şekilde yanına geldi, doktor müdahale etti. Yasin arkadaşlarının desteğiyle kenara geldi.

69
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 7

ATAKAN, YAMAN'A PATLADI

Dokunulmazlık oyununda sona yaklaşırken Hakan ile Yunus Emre arasında gerginlik yaşandı. İlk başta ikili yatıştırmak için olay yerine giden Atakan, Hakan'la girdiliği ikili iletişim sonrası sinirlendi. Atakan'ı sakinleştirmek için Hilmi Cem ile Yaman tutarak uzaklaştırmaya çalıştı. Avatar Atakan, Yaman'ı iterek 'Beni bırak... Bana kimse dokunmasın' dedi.

79
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 8

KAZANAN TAKIM

Dokunulmazlık oyununun finalinde Kırmızı takımdan Atakan ile Merve, Mavi takımdan Begüm ile Dora yarıştı. Oyunu Atakan ile Merve kazanmasıyla 12 -7'lik skorla dokunulmazlık oyununun sahibi Kırmızı takım oldu.

89