Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 3

AĞLAYARAK İÇİNİ DÖKTÜ

Pınar Saka önceki dokunulmazlık oyunundan sonra gittikleri konseyde adının çıkmasından çok Özgür'ün onun ismini yazmasına kırıldı. Özgür takım kaptanıyken, takım arkadaşları tarafından yazıldığına Pınar ve Nagihan ona çok fazla destek olmuş, Özgür'e haksızlık yapıldığını ifade etmişlerdi. Ondan ötürü Pınar takım kaptanı olduğu sırada Özgür'ün onu yazması çok yaraladı.

39
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 4

Nagihan ve Nefise böyle bir şeyin gerçekleştiğine inanamadı. Pınar Saka, "Yemin ederiyorum üzüntüden falan değil. Kırgınlıktan ağlıyorum. Hiç bu kadar sırtımdan bıçaklandığımı hatırlamıyorum' dedi.

49
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 5

EŞLEŞME SIRASINDA GERİLİM

Kırmızı takımda dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan ile Aleyna arasında ipler gerildi. Aleyna'nın 'Kırmamız lazım' Nagihan, 'Kır o zaman' diyerek katıldı. Aleyna Kötü bir şey mi söylemedim diye sorarak Nagihan'ın neden böyle tepki verdiğini anlayamadı. Nagihan da 'Karışma sen de, seç o zaman' cevabını verdi. İkili arasında yapıcı olamama tartışması yaşanırken takım arkadaşlarının araya girmesiyle tartışma son buldu.

59
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 6

YASİN SAKATLANDI

Dokunulmazlık oyununda Yasin ile Mustafa Kemal yarıştığı esnada Yasin parkurda koşarken feci şekilde yere düştü. Takımlar arkadaşları hızlı bir şekilde yanına geldi, doktor müdahale etti. Yasin arkadaşlarının desteğiyle kenara geldi.

69