Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 26

Burayı ben jübile olarak görüyorum. O kupayı almak istiyorum. Hem mutluluğu yaşamak ve sevenlerime yaşatmak istiyorum. İlerleyen zamanlarda da hatırlanmak istiyorum.

2634
Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 27

İki tane kardeşim var yanımda ikisi de birbirinden kaliteli yarışmacılar. Bugün yine milletimiz bir karar verecek. Hakkımızda hangi sonuç iyi olacaksa o sonucu bekleyeceğim."

2734
Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 28

Son üçe kalan Nisa şu ifadeleri kullandı:"Şu an bu üçlü koltukta oturabildiğim için teşekkür ederim. Gerçekten inanılmaz! Gerçekten tarif edilmez bir şey. Ayşe'yi de tebrik ederim. İnanılmaz bir şeyler başardı. Şimdi de herkese çok geçmiş olsun demek istiyorum. Hepimiz neler yaşadığımızı gördük. Duygusal düşüşler, fiziksel düşüşler. Sağlam kimse kalmadı bu yarışmada. Hepimize çok geçmiş olsun.

2834
Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 29

Şu an buradayım yanımda iki tane inanılmaz bir yarışmacı var. ALL Star şampiyonu var. Yanımda da benle eşit olan... Aslında biz biraz dalga geçiyoruz bununla ikimizde yedinci elenmiştik. Hepimize hem sevenlerimize kendimize gösterdik ki biz daha iyisini yapabiliyoruz. Daha iyisini de hak ediyoruz.

2934