Survivor All Star'da 3. eleme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu

'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda gerginlik yükseldi. Nagihan Karadere ile Gizem Memiç arasında gerginlik yükseldi. Nagihan Karadere konseyde göz yaşlarına engel olamadı. İşte detaylar...

Survivor All Star'da 3. eleme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 1

Survivor All Star'da bir önceki gün konseyde takım kaptanı olarak çıkan Özgür'ün çok sayıda yazılması Kırmızı Takım'daki gerginliğin ilk başlangıcı olmuştu. 2. eleme adayı da Bozok olmuştu. Bozok'un 3.dokunulmazlık oyununda yaptıkları takımı tarafından hoş karşılanmadı. Nagihan Karadere, Bozok'un davranışına sessiz kalmadı. Nagihan ile Bozok tartışırken Gizem Memiç çok fazla ses olduğu için tepki verdi. Bu sefer tartışma Gizem Memiç ve Nagihan arasında şiddetli bir şekilde gerçekleşti.

19
Survivor All Star'da 3. eleme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 2

Dokunulmazlık oyununu 12-3'lük skorla Mavi Takım kazandı.

Dokunulmazlık oyunu sonrasında Bozok'la Nagihan arasında tartışma sürerken Bozok, Nagihan'a 'Sen kendine bak' dedi. Nagihan'da 'Ben kendime bakıyorum. Sen kendine bak, çıktın potaya almadın. Gittin Aysu'ya 2'de 2 yaptırdın' dedi.

29
Survivor All Star'da 3. eleme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 3

İkili arasında tartışma devam ederken Gizem Memiç, "Kulağımın dibinde bağırıyorsun Nagihan' diyerek çıkıştı. Nagihan'a ben burada seni dinlemek zorunda mıyım diyerek söylendi. Nagihan'da "Tabi ki zorundasın. Çünkü 2022'de beni yazdın." ifadeleriyle Gizem'e yaklaştı. Takım arkadaşları ikiliyi zor sakinleştirdi.

39
Survivor All Star'da 3. eleme adayı belli oldu! Nagihan gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 4

NAGİHAN KENDİNİ İFADE ETTİ

Konseyde Acun Ilıcalı iki yarışmacıyada söz hakkı vererek onlardan yaşadıklarını anlatmalarını istedi. Nagihan Karadere şu ifadeleri kullandı:

Acun Bey gerçekten artık, ceza Survivor'u bitsin artık istiyoruz. Takımımız içler acısı. Karşı takımın bizi vurmasına gerek yok ateş etmesine gerek yok. Biz zaten kendi kendimize ateş ediyoruz. Oyun sonrasında yine ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Bazı arkadaşlar bölündükleri için bana şu konuşsun, bana bu konuşsun dediler. Ben kendimi geri çektim. O sırada gittim kendi antremanımı yaptım. Yani en azından önümüzdeki oyunlara çıkabilmek için hazırlık yaptım. Orada da şevkim kırıldı çok biliyorlar çünkü. Bugünde 3 sayı aldılar. Nazarlık olsun o da. 3 sayıyı çıkar bende alırım bu bacakla. Benim zoruma giden şu oldu; Biz karşı takımın garanti gördüğümüz sayılarının 3 dokunulmazlığın 3'ünde de Begüm, Sahra ve Aysu... Biz öteki isimlere daha gelemiyoruz bile. Bizim kızlarımız kendilerini o kadar çok büyük ve o kadar yenilmez görüyorlar ki ama tablo ortada.

49