Survivor Aleyna’dan Demet Akalın’a bomba sözler! ‘Bir ajitasyon varsa…’ - Sayfa 8

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER..

Demet Akalın'ın kendisiyle ilgili 'geçmiş dönemde ajitasyona kurban gittik' sözleri ile ilgili fikri sorulan Kalaycıoğlu, zehir zemberek sözler kullandı.

8116
Survivor Aleyna’dan Demet Akalın’a bomba sözler! ‘Bir ajitasyon varsa…’ - Sayfa 9

"HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPIYOR.."

Hürriyet'e konuşan Kalaycıoğlu, "Şaşırmadım çünkü herkes kendine yakışanı yapıyor aslında. Bu durum, benim hassas noktam ve birçok insan buradan vurmaya çalışıyor. Bu durumun da farkındayım" dedi.

9116
Survivor Aleyna’dan Demet Akalın’a bomba sözler! ‘Bir ajitasyon varsa…’ - Sayfa 10

"PARA İÇİN AĞLAMAK.."

Sözlerine devam eden Kalaycıoğlu "Ama herkes onun evine haciz geldiği zaman kameralar karşısında ne kadar ağladığını çok iyi biliyor. O yüzden bir ajitasyon varsa aslında budur; para için ağlamak." dedi.

10116
Survivor Aleyna’dan Demet Akalın’a bomba sözler! ‘Bir ajitasyon varsa…’ - Sayfa 11

"EMPATİDEN YOKSUN İNSANLAR.."

Ayrıca Kalaycıoğlu, "En azından benim ailemde olan bir durum, sağlık söz konusu. Tabii ki kardeşimi gördüğüm zaman duygulanıyorum. Survivor'da da aynı şekilde. Herkes ailesini görünce ağlıyordu ama sorun olmuyordu. Ben, kardeşimle sarılıp ağlayınca sorun oluyor. Bunu ajitasyon olarak görenler varsa onların insanlığına bırakıyorum. Empatiden yoksun insanlar. Ama eğer bir ajitasyon yapıldıysa kameralara çok güzel ağlamayı bildiği için en büyük ajitasyonu o yaptı bence. Çıktı kameralara hüngür hüngür ağlıyor, evi gidiyor diye" şeklinde cevap verdi.

11116