Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 13

Benim için şampiyonluk da budur zaten. Çizgiyi bozmadan, ekranda nasıl görünürüm demeden, bir olay sonucu bana ne kar gelir zihniyetini gütmeden mücadele ettim. Kendi mücadeleme odaklandım. Yanlış gördüğüm şeyleri eleştirdim. Kimseden cümlemi sakınmadım. Ama kontrollü ve seviyeli olmaya çalıştım. 

1328
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 14

Ben orada mücadele eden kişiydim. Şampiyonu sorgulamak bana düşmez. Bu yıl farklı bir sezondu. SMS'lerin yalandan olduğuna da inanmıyorum. Sonuçta halkın takdiri. Beni rahatsız eden şey bana yapılan yaftalamalardı." dedi.

1428
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 15

"O CÜMLESİ BENİM ZORUMA GİTTİ"
Nisa'nın Instagram'da takip etmeyi bıraktığını söylemesi üzerine açıklama yalan Kılıçcı; "Bence nedenini o da biliyor. Her şeyin bir sebebi vardır. Nisa yüzüme karşı çok iyi bir insan gibi görünüyordu. Ama bilirsiniz benzer kuşlar bir arada uçar.

1528
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 16

Yanındaki insanlar bana karşı sevgi besleyen insanlar değildi. Adaletimi, mücadelemi sorgulayan insanlardı. Onlarla iyi anlaştığı için ve biriyle de gönül bağı kurduğu için bana karşı bir önyargısı oluşmuş olabilir. Ama bunu bana hiç söylemedi. Belki söyleseydi oturur konuşurduk."

1628