Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 11

"ŞAMPİYONU SORGULAMAK BANA DÜŞMEZ"
Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu hakkında ne düşüncesi sorulan Adem Kılıçcı; "Sonuçta bir oylama yapıldı. SMS neticesinde bir şampiyon belirlendi. Halkımızın takdiri dikkate alındı. 

1128
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 12

Bu takdiri sorgulama gibi bir haddimiz olamaz. Ama SMS dediğimiz şey de tamamen maddi imkâna dayanan bir şey. Yarışmada da söylemiştim ama yansımamış programa. Beni 10 kişi de, bin kişi de, on bin kişi de şampiyon yapabilir. Benim için önemli olan gönül kazanmaktır. O gönülleri de kazandığımı düşünüyorum. 

1228
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 13

Benim için şampiyonluk da budur zaten. Çizgiyi bozmadan, ekranda nasıl görünürüm demeden, bir olay sonucu bana ne kar gelir zihniyetini gütmeden mücadele ettim. Kendi mücadeleme odaklandım. Yanlış gördüğüm şeyleri eleştirdim. Kimseden cümlemi sakınmadım. Ama kontrollü ve seviyeli olmaya çalıştım. 

1328
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 14

Ben orada mücadele eden kişiydim. Şampiyonu sorgulamak bana düşmez. Bu yıl farklı bir sezondu. SMS'lerin yalandan olduğuna da inanmıyorum. Sonuçta halkın takdiri. Beni rahatsız eden şey bana yapılan yaftalamalardı." dedi.

1428