Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 5

Bu arada tarifeli uçakla Bodrum'dan, İstanbul aktarmalı olarak Zürih'e uçtuğunu öğrendiğim Süreyya Hanım, dönüşte özel jetle Bodrum'a döndü. Artık parayı yanında getirdiği için güvenlik sebebiyle mi jet kiraladı yoksa mirasına kavuştuğu için kendini mi ödüllendirdi bilmiyorum!!!

511
Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 6

Miami'de yaşayan ve genelde yaz tatilleri için Türkiye'ye gelen Süreyya Yalçın'ın son hali korkuttu. Bodrum tatiline devam eden, Süreyya Yalçın yeni bikinili karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Süreyya Yalçın, haddi aşan yorumlar gelmeye başlayınca çözümü hesabını yorumlara kapatmakta buldu.

611
Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 7

Günden güne eriyen sosyetik güzelin Blumia ya da anoreksiya olduğu iddia edilmişti. Yalçın, arayıp soran dostlarına "Detoks kampından çıktım. "Gayet sağlıklıyım, kendimi çok iyi hissediyorum. Eleştirilere de kulak asmıyorum. Kim ne derse desin" diyordu.

711
Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 8

Süreyya Yalçın 'aşırı zayıf' haliyle sosyal medyanın en çok tartıştığı isim olmuştu. Zayıflığı da herkesin dilinde olan Yalçın, nasıl zayıfladığını ve sağlık durumu hakkında bilgiler paylaşmıştı.

811