Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 3

Faruk Yalçın'ın mirası yasal olarak 20 eşit paya bölünmüş, Süreyya Hanım'ın da annesinin payıyla birlikte 8 pay alması için mahkemeden karar çıkmıştı. Babasının ilk eşinden olan dört kardeşi bu karara itiraz etmişti.

311
Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 4

Süreyya Hanım, üvey kardeşleriyle hangi oranlarla anlaşma sağladı bilmiyorum ama mirasına Zürih'te kavuştu. Haziran başından beri Bodrum'da tatilde olan Süreyya Hanım, geçen hafta babasının servetinden hakkına düşen İsviçre bankasındaki parayı almak için Zürih'e gitti.

411
Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 5

Bu arada tarifeli uçakla Bodrum'dan, İstanbul aktarmalı olarak Zürih'e uçtuğunu öğrendiğim Süreyya Hanım, dönüşte özel jetle Bodrum'a döndü. Artık parayı yanında getirdiği için güvenlik sebebiyle mi jet kiraladı yoksa mirasına kavuştuğu için kendini mi ödüllendirdi bilmiyorum!!!

511
Süreyya Yalçın, 4 milyar dolarlık mirastan payını aldı! İsviçre'den özel uçakla para mı getirdi? - Sayfa 6

Miami'de yaşayan ve genelde yaz tatilleri için Türkiye'ye gelen Süreyya Yalçın'ın son hali korkuttu. Bodrum tatiline devam eden, Süreyya Yalçın yeni bikinili karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Süreyya Yalçın, haddi aşan yorumlar gelmeye başlayınca çözümü hesabını yorumlara kapatmakta buldu.

611