Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Çınar Otel detayı şoke etti… - Sayfa 19

"SİNEMA SANATÇISI İLE CİDDİ BİR BERABERLİĞİ VARDI"

Yayına katılan Suphiye Orancı'nın arkadaşı Zeynep, "89'da sinema sanatçısı Suphiye'ye doğum günü partisi düzenlenmişti. Ciddi bir beraberliği vardı. Dilara'nın babası bu kişi olabilir. Suphiye bana bu kişiden çocuğu olduğunu söylüyordu. Elit bir kadındı aradığını bulamıyordu, deniyordu olmuyordu. Bir şarkıcıyla da aşk yaşıyordu o sırada" ifadelerini kullandı.

1930
Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Çınar Otel detayı şoke etti… - Sayfa 20

Öte yandan Müge Anlı, İzmir'de dünyaya gelen Dilara G.'nin nüfusta baba adının Erol olduğunu açıkladı. Duygu Nebioğlu da "Hepimizin nüfusta baba adı Erol olarak geçiyor. Bu isim Erol Simavi olabilir" ifadelerini kullandı.

2030
Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Çınar Otel detayı şoke etti… - Sayfa 21

ARALARINDA FUTBOLCULAR DA VARMIŞ!

Yayına bağlanan ve Suphiye'yi 1988-89 yıllarında yaşadığını söyleyen bir izleyici ise Türkiye'nin konuştuğu kadınla cezaevinde tanıştığını anlattı. "İkizlerinin olduğunu babasının Metin Akpınar'dan olduğunu bahsetmişti. İki çocuğunun daha olduğunu söylemişti. Birinin Yeşilçam artistinden olduğunu söylemişti. Akpınar ile çok kısa arkadaşlığı olmuş. O benden birkaç ay sonra cezaevinden çıkmış Suphiye Hanım'ın değişik bir hayat vardı. Tarlabaşı'nda Yeşim anne diye birinden bahsediyordu o futbolcuları ayarlıyormuş. Suphiye'yi kimse zorlamıyordu annen her şeyi isteyerek yapıyordu" dedi.

2130
Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Çınar Otel detayı şoke etti… - Sayfa 22

ALMANYA'DAKİ ARKADAŞI KONUŞTU: ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE TİTRİYORDU

Suphiye Orancı'nın Almanya'daki dil kursundan arkadaşı olduğunu söyleyen Hilal isimli arkadaşı da canlı yayına katıldı. "Tavrıyla hareketleriyle Avrupalı bir kadın gibiydi. Dil kursunda iki Türktük. Çok mutlu bir evliliği vardı. Bir çocuğu vardı ve üzerine titriyordu. Sadece değişmek istiyordu Türkleri görmek istemiyordu. Tertemiz evi mükemmel bir bahçesi vardı öyle anlatıldığı gibi değildi. Ben bu Suphiye ile tanıştım. Bana 4 çocuğundan bahsetmedi. Bir kedi için bile ağlayacak kadar duygusal biriydi" ifadelerini kullandı.

2230