Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 8

BOĞA BURCU

Boğa burçları bu yıl potansiyel yeteneklerini en çok geliştirdiği yıl olacak. Yeni yılda en şanslı burçlardan biri olacak olan Boğa Burcunda ciddi bir dönüşüm yaşanacak. Bu refahlarını geliştirmede belirleyici etken olacak. Uzun süredir yaptıkları yatırımların karşılığını bulacak olan Boğa burçları inatçı yapıları sayesinde 2023 yılında tuttuklarını koparacaklar. Aynı zamanda boğa burcu bu sene yönetici gezegeni nedeniyle çok çalışmak zorunda kalacak.

828
Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 9

Nisan ayının son haftasıyla birlikte gireceğiniz yeni döngü özellikle kariyer hayatınızla ilgili yeni girişimlerinin sonuç bulacağını, yeni bir iş teklifi alabileceğinizi gösteriyor. Temmuz sonrası parasal konularda rahatlama yaşayarak yeni planlar yapabileceksiniz. 14 Ekim'de yaşanacak güneş tutulmasıyla birlikte iş hayatlarında ekip değişikliği gündeme gelebilir.

928
Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 10

Maddi güvence sizin bu hayattaki en önemli motivasyonunuz! Dolayısıyla da size bunu sağlayacak her imkana açık ve hazırsınız. 28 Ekim'deki tutulmayla birlikte iş ve aşk hayatınız açısından son 8 yılın en iyi dönemine giriyorsunuz. Değişiklikten hoşlanmadığınız bilinse de bu yıl içsel gelişimi kucaklamanın faydalarını göreceksiniz.

1028
Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 11

YAY BURCU

Yay, 2023 yılının en iyimser burcu olarak görülüyor. Bu yıl evren yay burçlarını sıkı çalıştıkları için bol bol ödüllendirecek. Yay burçlarının evrenden gelecek mesajlara kulak vermeleri gerekiyor.

1128