Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 4

2023'TE PARA VE KARİYER KONULARINDA ŞANSI EN YÜKSEK BURÇLAR

Astrologlar 2023 yılında bazı kişilerin parasal açıdan çok daha şanslı olacağını söylüyor. Özellikle bazı burçlar bu sene para içinde yüzecekler. Peki burçları neler bekliyor? İşte 2023 ve Şubat ayı burç yorumları...

428
Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 5

PARADA BU BURÇLARA DİKKAT!

BAŞAK BURCU

Başak 2023 yılında zengin olma potansiyeli en yüksek burçlar arasında yer alıyor. Önlerine birçok kapı açılacak ve onları başarının zirvesine taşıyacak. Her şeyi mükemmel yapma takıntıları bu sene onlara şans ve iyilik getirecek. 2022'nin ilk yarısı hedefledikleri projelere başlayan başaklar şubat sonu zorlansalar da yeni ya da ek bir iş yapmaya başlayacaklar.

528
Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 6

Ocak ayında zihniniz yeni değişimlere hazır. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız. Kariyer fırsatları kapınızda olacak. Çalışma ve kariyer hayatınızla ilgili önemli kişilerden ummadığınız teklifler alabilirsiniz. 20 Nisan'da yaşanacak güneş tutulması başakların yeni ve ciddi ilişkilere başlayacağını gösterirken, alacakları gelen ödemeler, vergi, nafaka, miras ve mahkeme konularında önemli, güzel gelişmeler yaşayacaklarını da gösteriyor.

628
Şubat ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu 3 burç para içinde yüzecek: O tarihte zengin olacak… - Sayfa 7

5 Mayıs ay tutulması ile kariyerinizle ilgili uzun vadeli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. 4 Ekim, 8 Kasım tarihleri kariyer ve maddi kazançlar anlamında sizin için önemli tarihler olacak. 14 Ekim tutulmasıyla birlikte finansal kaynaklarında iyileşme yaşayacak olan başaklar yatırımlarının da meyvesini alıyorlar.

728