Star TV'nin Avlu dizisinde korkunç son! - Sayfa 4

Hüseyin ve Özlem’i esir alan Azra ve diğerleri, görüntüleri ve cezaevindeki durumu anlattıkları videoları sosyal medyada paylaştılar. Cezaevinin önüne haberciler yığılırken, özel tim ve bir müfettiş de oraya geldi.

413
Star TV'nin Avlu dizisinde korkunç son! - Sayfa 5

Müfettiş, Azra ve diğer kadınların ne istediğini tek tek öğrendi, uzlaşmaya çalıştı. Hüseyin ve Özlem’i bırakmaları istendi ve tüm mahkumlar cezaevinin avlusunda toplandı.

513
Star TV'nin Avlu dizisinde korkunç son! - Sayfa 6

Tam anlaşma olmak üzereydi ki Kudret ve beraberindekiler geldi ve kavga başlattı. Özel Tim’e geri durması söylenmişti ancak bu olaydan sonra Özel Tim de müdahale etti. JALE VURULDU: Kudret ve Azra’nın taraftarları kavgaya girişmişken o sırada bir kadın cebinden çıkardığı silahla Jale’yi vurdu.Herkesi şok içinde bırakan o anlarda Azra ve Deniz, Jale’ye koştu ama Jale’nin ağzından gelen kan, durumun ciddi olduğunu gösterdi.

613
Star TV'nin Avlu dizisinde korkunç son! - Sayfa 7

Çıkan isyanda Jale'nin kurban gitmesi üzerine Şeyla Halis'le de yollar ayrıldı. Peki Avlu dizisinin Jale'si Şeyla Halis kimdir nereli kaç yaşında? Şeyla Halis daha önce hangi projelerde yer aldı? İşte ünlü oyuncuya dair merak edilenler...

713