Polemik & Kulis
09 Eki 2024 09:05 Son Güncelleme: 09 Eki 2024 09:37

Sözcü Gazetesi'nin yeni künyesi belli oldu! Kim, hangi göreve getirildi?

Sözcü Gazetesi’nden üst düzey atama haberleri geldi. Genel Yayın Yönetmenliğine Kenan Kurtkaya’nın atanmasının ardından Yayın Yönetmenliği, Yazı İşleri, Ekonomi ve Spor Müdürlüğü’ne getirilen isimler de belli oldu.

2007 yılından bu yana Sözcü Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Metin Yılmaz’ın istifası üzerine bu göreve Kenan Kurtkaya atandı. Söz konusu değişikliğin ardından gazetenin yeni Yayın Yönetmenleri, Yazı İşleri, Ekonomi ve Spor Müdürleri de belli oldu.

MedyaRadar’ın özel haberine göre Ekonomi Müdürü Recep Genel, Yayın Yönetmeni olarak atandı. Recep Genel, görevi diğer atanan isim Mustafa Cesur ile birlikte yürütecek.

Spor Müdürü Bahadır Çokişler ise Yazı İşleri Müdürü olarak atandı. Bahadır Çokişler de görevi diğer atanan isim Özer Özbayraktar ile birlikte yürütecek.

Spor Müdürü Bahadır Çokişler'in yerine bu göreve Yasin Yıldırım, Ekonomi Müdürü Recep Genel'in yerine ise bu göreve Deniz Bilici Göçmen getirildi.

17 YILIN ARDINDAN VEDA ETMİŞTİ

2007 yılından itibaren Sözcü gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenen Metin Yılmaz'ın istifa etmesi üzerine gazete künyesi geçtiğimiz hafta GYY'siz çıkmıştı. Metin Yılmaz'ın ardından yayın yönetmenleri Serdal Saraç ve Neşet Şenizel de gazeteyle yolları ayırma kararı almıştı.

İşte gazetenin eski ve yeni künyeleri: