Reklam PR
01 Ağu 2011 13:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

SOSYOTAP.COM! SOSYAL HAYATINIZI ELİNİZE ALIN!

“Sosyal Hayatınızı Elinize Alın!” mottosuyla yola çıkan Sosyotap, internetteki geçmişinizi tamamen size özel ürünlere çeviriyor!

Sosyotap’ta Facebook & Twitter hesabınızı mükemmel bir kitaba çevirebilir, ilişki durumunuzu Facebook stilinde bileğinizde taşıyabilir, resimlerinizden veya tweetlerinizden harika posterler yaratabilir veya sosyal medya stickerlarını kullanarak kendinizi, markanızı, bloğunuzu tanıtabilirsiniz.

Gelin bir de yaptığımız en ilgi çekici bazı işleri yakından inceleyelim.

Facetap – Facebook Kitabı Facetap

Facetap, Facebook’a üye olduğunuz tarihten itibaren paylaştığınız fotoğrafların, duvar yazılarının, katıldığınız etkinliklerin, yazdığınız notların, yorumların ve aslında Facebook’ta paylaştığınız her şeyin gerçek bir kitap haline gelmiş halidir. Facetap ile geçmişin sosyal sayfaları arasında dolaşabilir, fotoğraflarınız arasında gezebilir, yorumlarınızı hissedebilir ve paylaşımlarınıza dokunabilirsiniz.

Facetap’ı http://www.sosyotap.com adresine girerek toplam 3 adımda kolaylıkla oluşturabilir, kitap içeriğinde olmasını istemediğiniz verileri çıkartabilirsiniz. Toplam 6 farklı kapak tasarımından en beğendiğinizi seçebilir ve kapağına istediğiniz notu yazarak istediğiniz fotoğrafı ekleyebilirsiniz. Facetap’ın satış fiyatı 49 TL’dir.

Tweetap – Twitter Kitabı Tweetap

Tweetap, Twitter’da yazdığınız tweet’lerin, retweet’lerin, reply’ların vücut bulmuş, kitap olmuş halidir. İki adet Tweetap çeşidi vardır. İster en son yazdığınız 1000 tweet’i günlük formatındaki Tweetap’ta toplayabilir, isterseniz en çok retweet yapılan favori 200 tweet’inizi özel formattaki Tweetap’ta alabilirsiniz.

Tweetap’ı da aynı Facetap gibi http://www.sosyotap.com adresine girerek toplam 3 adımda kolaylıkla oluşturabilir, toplam 10 farklı kapak tasarımından istediğinizi seçebilir, istediğiniz önsözü yazabilirsiniz. Tweetap’ın satış fiyatı 39 TL’dir.

Twoster – Tweet Poster Twoster

Twoster, Twitter’da yazmış olduğunuz tweet’lerden profil resminizin oluştuğu son zamanların en ilginç posterlerinden birisidir. Twoster üzerindeki tüm tweet’ler yakından kolaylıkla okunabilirken, biraz uzaklaştığınızda bu tweet’lerin sizi oluşturduğunu görebilirsiniz.

4 farklı boyut ve 4 farklı renk seçeneği ile Twoster duvarınızın en güzel yerinde bulunmayı hakediyor. Twoster’ın satış fiyatı 29 TL’dir.

Facebook – İlişki Durumu Bileklikleri İlişki Durumu Bilekliği

Yüzükler tedavülden kalktı! Facebook İlişki Durumu Bileklikleri ile ilişki durumunuzu bileğinizde taşıyın.

Single, it’s complicated, in an open relationship, in a relationship ve married olmak üzere toplam 5 farklı çeşidi olan Facebook ilişki Durumu Bileklikleri http://www.sosyotap.com ‘da 5 TL’den satışa sunuldu.

Benim ilişki durumum her an değişiyor diyenler için ise 5’li set olarak almak mümkün. Set olarak aldığınızda ise satış fiyatı 19 TL.

Facemozaik Poster – Beni sizler yarattınız posteri Facemozaik Poster


Facemozaik Poster ile Facebook’ta tüm arkadaşların profil resminizi veya seçtiğiniz herhangi bir resmi oluştursun.

Toplamda 4 farklı boyut seçeneği ile Facemozaik Posterin fiyatları 19 TL’den başlıyor.

Sosyotap.com, sosyal medya’nın vücut bulmuş halidir! O bir sosyal medya dükkanı’dır. Amacı sosyal medya’yı hayatımızın içine taşımaktır! Sosyal ağlardaki geçmişinizden oluşan ve sosyal medya temalarını kullanarak harika materyaller yaratmayı kendisine görev edinmiştir.
Alışverişiniz esnasında Sosyotap.com’u Facebook veya Twitter’da paylaşarak sepet fiyatınız üzerinden anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Sosyotap.com’dan aldığınız tüm ürünler 4 gün içerisinde kapınızda olur.
Sosyotap.com bir Lotram Bilgi Teknolojileri iştirakidir.