Magazin
08 Eki 2024 09:53 Son Güncelleme: 08 Eki 2024 09:59

Sosyetik güzel Hande Demir mekan çıkışı dayak yedi! Sosyal medya paylaşımı....

Ortaköy'deki ünlü bir mekanda hafta sonu ilginç bir kavga yaşandı. Sosyetik güzel Hande Demir, eğlenmeye gittiği mekanın kapısında üç kadın tarafından tekme tokat dövüldü. Olayın nedeni ise sonradan ortaya çıktı. Demir’in bu kez bir sosyal medya paylaşımında görünen erkek yüzünden dayak yediği öğrenildi..

Sabah yazarı Bülent Cankurt köşesinde sosyetenin ünlü isimlerinden Hande Demir, kadın şiddetine maruz kaldığını anlattı. Üç kadının saldırısına uğrayan Demir'in yaşadıklarını Cankurt şöyle anlattı:

"Sosyetik güzel Hande Demir'in, hafta sonunda, ünlü bir eğlence mekanı çıkışında üç kadının saldırısına uğradığını öğrendim. Evet, yanlış okumadınız... Mekanın kapısında bekleyen üç kadın, mekandan çıkan Hande Demir'e tekme tokat saldırmış.

Kapıdaki güvenlik görevlileri, Hande Hanım'ı kadınların elinden zor almış. Saldırının nedenini öğrenmek için biraz araştırdım. Kesin bilgi edinemedim ama dedikodular şöyle: Hande Demir, iki kız arkadaşı ve Zafer adlı bir erkek ile mekana eğlenmeye gitmiş.

Hande Hanım, gecenin ortasında Zafer Bey'in de göründüğü bir paylaşım yapmış. Bu paylaşımı gören Zafer Bey'in eşi, yanına iki kadın arkadaşını alıp mekana gelmiş ve çıktığında da saldırmışlar. Hande Demir, Zafer Bey ile bir ilişkisi var da o yüzden mi saldırıya uğradı yoksa yanlış anlaşılmanın kurbanı mı oldu bilmiyorum. Yakında öğrenirim."

ETİKETLER
#hande demir #dayak