Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü hakkında 10 yıl hapis talebi!

Şarkıcı Songül Karlı’nın kendisini 100 milyon TL dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü hakkında esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Kamu davası açılan Metin Yüncü'nün, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan hapisle cezalandırılması istendi.

Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü hakkında 10 yıl hapis talebi! - Sayfa 1

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre; Songül Karlı, beş yıl evli kaldığı ve 2017’de boşandığı Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon TL dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi olmuş ve Yüncü’nün de aralarında bulunduğu üç kişi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

116
Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü hakkında 10 yıl hapis talebi! - Sayfa 2

İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklar ve Songül Karlı katılmadı. Tarafları avukatlarının temsil ettiği duruşmada Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. 

216
Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü hakkında 10 yıl hapis talebi! - Sayfa 3

Açıklanan mütalaada sanıklar hakkında, 'kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya ilişkili olduğunu söyleyerek dolandırıcılık' suçundan kamu davası açıldığını hatırlattı.

316
Songül Karlı’nın eski eşi Metin Yüncü hakkında 10 yıl hapis talebi! - Sayfa 4

10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ 

Sanıklar Metin Yüncü ve Sezai Temuroğlu’nun fikir ve eylem birliği içerisinde üzerlerine atılı 'nitelikli dolandırıcılık' suçunu işledikleri belirtilen mütalaada, Yüncü ve Temuroğlu’nun 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. 

416