Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 5

KILIÇDAROĞLU'NUN BÜROKRATLARA YÖNELİK MESAJI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik mesajında “…siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa durun" şeklindeki sözlerini olumlu karşılayanların oranı yüzde 48,7, olumsuz karşılayanların oranı yüzde 36,6 iken, fikir belirtmeyenlerin oranı ise yüzde 14,7 şeklinde ortaya çıktı.

511
Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 6

TEZKERE YANITI

Türk Silahlı Kuvvetleri Birlikleri’nin Suriye ve Irak'a gönderilmesine ilişkin 2 yıl süreli Meclis Tezkeresi'ne Cumhuriyet Halk Partisi'nin ‘Hayır’ oyu vermesini olumlu karşılayanların oranı yüzde 42,7, olumsuz karşılayanların oranı yüzde 42,9 iken, yüzde 14,4 fikir belirtmedi.

611
Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 7

SAADET, DEVA VE GELECEK İTTİFAKI

Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nin seçimlere ittifak halinde girmesi durumunda oy verebileceğini belirtenlerin oranı yüzde 21,6, oy vermeyeceğini belirtenlerin oranı yüzde 56,6, oy verip vermeme konusunda kararsız kalanların oranı ise yüzde 21,8 olarak belirlendi.

711
Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 8

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni başarılı buluyor musunuz?'' sorusuna katılımcıları, yüzde 33,9 başarılı, yüzde 57,8'i başarısız, yüzde 8,3'ü ise fikrim yok yanıtını verdi.

811