Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 3

EN ÖNEMLİ SORUN EKONOMİ

''Sizce, Türkiye’nin en önemli sorunu nedir?'' sorusuna katılımcıların, yüzde 74,0'ü''ekonomi'' ve ''işsizlik'' derken, ''eğitim sistemi ve eğitimsizlik'' diyenlerin oranı yüzde 4,5 olarak belirlendi. Aynı soruya katılımcıların yüzde, 4,4 fikir belirtmezken, yüzde 17,2 diğer sorunları dile getirdi.

311
Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 4

10 BÜYÜKELÇİ SORUNU

''Recep Tayyip Erdoğan'ın; Osman Kavala’nın serbest bırakılması yönünde açıklama yapan on büyükelçinin istenmeyen adam ilan edilmesi talebini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna ise  katılımcıların, yüzde 31,7'si olumlu, olumsuz karşılayanların oranı yüzde 41,0 iken fikir belirtmeyenlerin oranı ise yüzde 27,3 olarak belirlendi.

411
Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 5

KILIÇDAROĞLU'NUN BÜROKRATLARA YÖNELİK MESAJI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik mesajında “…siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa durun" şeklindeki sözlerini olumlu karşılayanların oranı yüzde 48,7, olumsuz karşılayanların oranı yüzde 36,6 iken, fikir belirtmeyenlerin oranı ise yüzde 14,7 şeklinde ortaya çıktı.

511
Son seçim anketinden Erdoğan’a kötü haber! Oyu düşüyor... - Sayfa 6

TEZKERE YANITI

Türk Silahlı Kuvvetleri Birlikleri’nin Suriye ve Irak'a gönderilmesine ilişkin 2 yıl süreli Meclis Tezkeresi'ne Cumhuriyet Halk Partisi'nin ‘Hayır’ oyu vermesini olumlu karşılayanların oranı yüzde 42,7, olumsuz karşılayanların oranı yüzde 42,9 iken, yüzde 14,4 fikir belirtmedi.

611