Son seçim anketinde çok konuşulacak sonuç! 6'lı masanın oy oranı dikkat çekti

Son seçim anketinin sonuçları dikkat çekti. ORC Araştırma tarafından yapılan seçim anketinde İYİ Parti'nin aldığı oy oranındaki yükseliş gündem yarattı. Anket sonuçlarına göre İYİ Parti yüzde 20,6'lık oy oranına çıkarken, CHP ile birlikte muhalif iki partinin oy oranı 44,4'e yükseldi. AK Parti ve MHP'nin aldıkları toplam oy oranının ise CHP ve İYİ Parti'nin aldıkları toplam oyun gerisinde kaldığı görüldü. İşte çok konuşulacak ORC seçim anketinin sonuçları...

Son seçim anketinde çok konuşulacak sonuç! 6'lı masanın oy oranı dikkat çekti - Sayfa 1

Seçim anketleri gelmeye devam ediyor. Türkiye, adeta Haziran 2023'te yapılması planlanan seçimler için geri sayıma girerken; ORC Araştırma'dan çok konuşulacak bir seçim anketi paylaşıldı.

113
Son seçim anketinde çok konuşulacak sonuç! 6'lı masanın oy oranı dikkat çekti - Sayfa 2

Ses getirecek anketin sonuçlarına göre CHP-İYİ Parti ve Saadet Partisi ve Demokrat Partisi'nden oluşan Millet İttifakı'nın oy oranı AK Parti, MHP ve BBP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nı geride bıraktı.

213
Son seçim anketinde çok konuşulacak sonuç! 6'lı masanın oy oranı dikkat çekti - Sayfa 3

İYİ Parti'nin oy oranı ise dikkat çekerken, CHP ile aradaki farkın yüzde 3,2'ye düştüğü görüldü. İşte ORC Araştırma tarafından yapılan son seçim anketinin çok konuşulacak sonuçları...

313
Son seçim anketinde çok konuşulacak sonuç! 6'lı masanın oy oranı dikkat çekti - Sayfa 4

İYİ PARTİ'NİN OY ORANINDA BÜYÜK YÜKSELİŞ
ORC Araştırma tarafından son seçim anketinin sonuçları sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Katılımcılara "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu soruldu.

413