Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 8

BİR ANDA YERİNDEN FIRLADI

Nezir, Ertem Eğilmez'in babasını gördüğündeki tepkisini ise "Sette, okulda bekliyoruz. Ertem Ağabey ile yan yana oturuyorum. Bir anda yerinden fırladı. 'Bu kim lan!' dedi. Ben de 'kim, kim ağabey?' dedim. 'Lan şu gelen adam kim oğlum, kimin babası?' dedi. 'Hee o mu, benim babam' dedim." diye konuştu.

821
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 9

YA ŞİMDİ AYIP OLMASIN BARİ

Sözlerini sürdüren Nezir "Babam da o zamanlar Clark Gable gibi yakışıklı. 'Oynar mı lan?' dedi. Ben de 'Bilmem ağabey  sorayım' diye yanıt verdim."  Sonra gittim 'Baba Ertem Eğilmez sana rol vermek istiyor' dedim. 'Ya şimdi ayıp olmasın bari' dedi. (Gülüyor) Veli sahnesinde, sınıfta da güzel bir yere oturttular. Baba-oğul güzel bir anımız oldu." dedi.

921
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 10

BUGÜNÜN 50-100 TL'Sİ GİBİ

Pek çok oyuncu gibi 'Hababam'dan kendisinin de para kazanmadığını belirten Nezir, "Hababam Sınıfı'ndan sadece harçlık alıyorduk. Bugünün 50-100 TL'si gibi. O da yol masrafına gidiyordu. 'Ah Nerede', 'Bizim Aile' ve 'Aile Şerefi' gibi işlerden para kazadım diyebilirim. Çünkü daha profesyonel işlerdi." diye konuştu.

1021
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 11

KAZANCIMIZ OLMADI

Nezir "'Ah Nerede'den sonra yine 'Hababam' çektik ondan para almadık. Ardından 'Bizim Aile'de oynadım para kazandım. Sonrasında 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' çektik ondan da para kazanmadım. Yani profesyonel işlerin arasına giren 'Hababam' filmlerinden kazancımız olmadı. Ertem Ağabey o amatör ruhun sürmesini istiyordu sanırım." ifadelerini kullandı.

1121