Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 6

İLAN GÖRDÜM, BAŞVURDUM

Nezir "Gazetede 'Hababam Sınıfı için amatör oyuncular aranıyor' diye bir ilan gördüm, başvurdum. Oyuncu elemelerinde farklı süreçler vardı. Önce asistanlarla görüştük. Sonra Halit Akçatepe ile Tarık Akan da bir eleme gerçekleştirdi. En sonunda da aralarında Ertem Eğilmez, Münir Özkül ve Adile Naşit'in bulunduğu profesyonel ekip eleme yaptı. O süreci de başarıyla geçerek sinema yolculuğum başladı." dedi.

621
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 7

İYİ TAMAM BEN GELİRİM

Filmde rol aldığı dönem 17 yaşında olduğunu ifade eden oyuncunun, babasıyla (Ali Fuat Nezir) birlikte yer aldığı sahneleri de varmış: 'Hababam' serisinin ikinci filmi 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' çekilecekti. Ertem Eğilmez, 'Herkes ya annesi ya da babasını çağırsın, onlar da rol alacak' dedi. Benim için oyunculuğa sıcak bakmayan babam da 'İyi tamam ben gelirim' diye yanıt verdi. Meğer onun içinde de oyunculuk varmış. (Gülüyor)

721
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 8

BİR ANDA YERİNDEN FIRLADI

Nezir, Ertem Eğilmez'in babasını gördüğündeki tepkisini ise "Sette, okulda bekliyoruz. Ertem Ağabey ile yan yana oturuyorum. Bir anda yerinden fırladı. 'Bu kim lan!' dedi. Ben de 'kim, kim ağabey?' dedim. 'Lan şu gelen adam kim oğlum, kimin babası?' dedi. 'Hee o mu, benim babam' dedim." diye konuştu.

821
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 9

YA ŞİMDİ AYIP OLMASIN BARİ

Sözlerini sürdüren Nezir "Babam da o zamanlar Clark Gable gibi yakışıklı. 'Oynar mı lan?' dedi. Ben de 'Bilmem ağabey  sorayım' diye yanıt verdim."  Sonra gittim 'Baba Ertem Eğilmez sana rol vermek istiyor' dedim. 'Ya şimdi ayıp olmasın bari' dedi. (Gülüyor) Veli sahnesinde, sınıfta da güzel bir yere oturttular. Baba-oğul güzel bir anımız oldu." dedi.

921