Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 15

SAMİMİYET İNSANLARA DOKUNDU

Günümüzde 'Yeşilçam' ruhunun olmamasının nedenini 'samimiyet eksikliği' olarak açıklayan oyuncu, "Bizim zamanımızdaki amatör ruh ve aile ortamı insanlara samimiyet verdi. Oradaki samimiyet insanlara dokunduğu için üzerinden 40 yılı aşkın süre geçmesine rağmen televizyonlarda izleniyor." diye konuştu.

1521
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 16

TARIK AKAN'I FİLMDEN KOVDU

Ertem Eğilmez'e de değinen Nezir, "Ertem Eğilmez zor bir insan değildi ama çok disiplinliydi. Sen işini düzgün yapmaya çalıştıktan sonra bir problem olmazdı. Kimseyi kimseye ezdirmezdi. Tarık Akan da olsan, Münir Özkul da olsan o setteki yemek sırasında bekliyordun. Bir gün Tarık Akan'ı filmden kovduğunu bile bilirim." ifadelerini kullandı.

1621
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 17

BİR VURDU FELEĞİM ŞAŞTI, KENDİME GELEMEDİM

Kamera arkasında kalan unutmadığı bir anısından da bahseden oyuncu "Ah Nerede'yi çekiyoruz. Filmde üniversitede siyasi olaylara karışan bir öğrenciyi canlandırıyordum. Filmde babam da rahmetli Hulusi Kentmen... Karakoldan beni alacak ve bir tokat atacak. Saat de geç olmuştu, yorulmuştuk. 'Hulusi Ağabey, sen gerçekten çak bir tane de şu işi güzel bitirelim.' dedim. O zaman filmde değerli tabi tek sahnede bitirmek istedik. Hulusi Ağabey de astsubay emeklisiymiş, eli de ağırmış... Bir vurdu feleğim şaştı, kendime gelemedim." dedi.

1721
Son hali ile şok etti! Hababam Sınıfı itirafında bulundu: ‘Bir vurdu feleğim şaştı...’ - Sayfa 18

ONUN ACISINI HEP YAŞADI

Adile Naşit'in kendisinde bambaşka bir yeri olduğuna  değinen Nezir "Adile Naşit inanılmaz bir kadındı. Melek gibi bir insandı. Ertem Ağabey 'Ağla!' derdi anında gözyaşlarına boğulurdu. 'Gül' derdi anında kahkahalar atardı. Çocuğundan dolayı çok mutlu olamadı. Doğum gününde, oğlu Ahmet'i kaybetmişti. Onun acısını hep yaşadı." dedi.

1821