Gündem
03 Kas 2011 12:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:58

SON DAKİKA! TATLISES'İ PKK VURDURTTU! TALİMAT KİMDEN GELDİ?

İbrahim Tatlıses'in 14 Mart'ta uğradığı silahlı saldırıyla ilgili iddianame, İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

2 sanıklı iddianamede savcı, 'Terör örgütü PKK'nın talimatı var' dedi. 7 şüpheli hakkında, 'Devletin bütünlüğünü bozma' suçlaması var.

7 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının iddianamesi tamamlandı 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi İddianamede Abdullah Uçmak dahil 7 şüphelinin "Devletin birlik ve bütünlüğünü bozmak" suçunu işledikleri ifadeleri yer alırken savcı, saldırının bölücü terör örgütünün talimatıyla yapıldığını ileri sürdü. İddanamede 12 şüpheli bulunurken "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak"la suçlanan 7 sanık için "ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası" isteniyor.

MASLAK'TA UZUN NAMLULU SİLAHLA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV’de yayınlanan “İbo Show” programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile 00.15 sıralarında İstanbul Maslak’taki Nurol Plaza’dan çıktıktan sonra silahlı saldırıya uğramıştı. Tatlıses, aracına yöneldiği sırada siyah bir otomobilde bulunan beş kişinin silahlı saldırısına uğramış, başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanan Tatlıses, önce Özel Levent Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Tatlıses, buradan da Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Tedavisi devam eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Ayşegül Yıldız ile evlenmişti.