Son ankette Erdoğan'a peş peşe kötü haberler! Vatandaşın yüzde 73'ü aynı cevabı verdi - Sayfa 5

“Kamuoyunda en çok merak edilen konulardan biri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim ekonomisini devreye sokması ve topluma bir tür zafer havasının pompalanması durumunda oy oranında seçimi kazandıracak bir yükseliş olup olmayacağı. Bulgular o yönde bir gelişmeye işaret etmiyor. Oy oranındaki artışı söz konusu hamleler bağlayacak olsak bile artışın seçim kazandırmanın çok uzağında kaldığı çok açık” ifadelerini kullandı.

514
Son ankette Erdoğan'a peş peşe kötü haberler! Vatandaşın yüzde 73'ü aynı cevabı verdi - Sayfa 6

SEÇMENLERİN YÜZDE 73'Ü EKONOMİDEKİ ÇÖZÜME İNANMIYOR

Kömürcü ayrıca seçmenlerin yüzde 73'ünün yeni ekonomik politikanın ekonomik krizi çözebileceğine inanmadığını da belirtti.

614
Son ankette Erdoğan'a peş peşe kötü haberler! Vatandaşın yüzde 73'ü aynı cevabı verdi - Sayfa 7

“TBMM'DE ÇOĞUNLUĞU MUHALEFET ELDE EDER”

Parlamento seçimlerine ilişkin anket sonuçlarına da paylaşımında yer veren Kömürcü, seçmenlerin yüzde 57'sinin TBMM'de çoğunluğu muhalefet elde eder dediğini aktarıyor:

714
Son ankette Erdoğan'a peş peşe kötü haberler! Vatandaşın yüzde 73'ü aynı cevabı verdi - Sayfa 8

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ DE MUHALEFET KAZANIR

Cumhurbaşkanlığı seçiminin de muhalefet tarafından kazanacağını düşenen seçmenlere ilişkin ise Kömürcü, “Aynı durum cumhurbaşkanlığı seçimi için de geçerli. Seçmenlere oy tercihinizden bağımsız olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerini Erdoğan mı muhalefet adayı mı kazanır diye sorulduğunda yüzde 62’lik bir kesim muhalefet kazanır diyor. Bu yüzde 62 içinde 25 puanlık bir seçmen kümesi doğru bir aday gösterilmesi koşuluyla muhalefetin kazanacağını düşünüyor” notunu düştü.

814