Tiraj
20 Şub 2008 12:33 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:58

ŞOK İDDİA!.. MEHMET ALİ BİRAND UĞUR DÜNDAR'I STAR YÖNETİMİNE ŞİKAYET ETTİ!..ŞİKAYETİN GEREKÇESİ NE?..MEHMET ALİ BİRAND NEDEN ÇİLEDEN ÇIKTI?..

Kanal D Anchorman´i Mehmet Ali Birand'ın Star TV Anchorman´i Uğur Dündar´ı Star TV Genel Müdürü Fatih Ediboğlu´na şikayet ettiği öne sürüldü.

Kanal D Anchorman'i Mehmet Ali Birand, Star TV Anchorman'i Uğur Dündar'ı Star TV Genel Müdürü Fatih Ediboğlu'na şikayet etti. Birand'ın şikayet gerekçesi ise; Beyaz Show'a katılan tüm konuklara uygulanan helyum gazlı görüntülerinin Star TV ekranlarında görünmesi!

HELYUM GAZLI MEHMET ALİ BİRAND

Star TV Genel Müdürü Fatih Ediboğlu'nu şaşkına çeviren olay şöyle gelişti: Mehmet Ali Birand, bir süre önce Kanal D ekranlarının en sevilen eğlence programlarından Beyaz Show'a konuk olur. Beyaz Show'un başarılı sunucusu Beyazıt Öztürk, her konuğuna yaptığı gibi helyum gazlı hortumu içine çekmesi için Mehmet Ali Birand'a ricada bulunur. Birand, bu isteğe uyarak helyum gazını içine çeker. Helyum gazının ses değiştiren özelliği nedeniyle kısa bir süre Birand'ın sesi tonu değişince stüdyoda ve ekranda gülüşmeler oluşur. Zaten maksatta, Beyaz Show'a esprili bir hava katmaktır. Program biter herkes evlerine dağılır.

"DÜNDAR ÖZELLİKLE YAYINLADI!"

Televizyon dünyasında adet olan, "İyi programların bazı kesitlerinin, diğer televizyonlarda yayınlanması" geleneği Star TV'de de sürer ve Star, Birand'ın helyum gazı çektiği sahneleri ekranlarına taşır. İşte bu andan itibaren Mehmet Ali Birand, hemen telefona sarılarak Star TV Genel Müdürü Fatih Edipoğlu'nu arar. Edipoğlu'na bu görüntülerden rahatsız olduğunu belirten Birand, "Benim hortum çeken görüntülerimin Star'da yayınlanması beni çok rahatsız etti. Uğur Dündar bu görüntüleri özellikle yayınladı. Uğur Dündar'ın bu yaptığı çok ayıp" şeklinde konuşur.

"FATİH ANLAMIYOR, ANLIYOR GİBİ YAPIYOR"

Fatih Edipoğlu'nun, "Kanal D'de yayınlanmış bir programın, Star TV'de yayınlanmasında herhengi bir maksat olduğunu sanmıyorum" sözleri Birand'ı çileden çıkarır ve Birand telefonu kapatır. Hızını alamayan Birand, yakın çalışma arkadaşlarına olayı anlatır ve "Fatih Edipoğlu'na laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor kardeşim. Anlıyormuş gibi yapıyor ama lafı anlamıyor! Anlamıyor!" der.

Talat Atilla/Turktime