Gündem
27 Mar 2011 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:10

SIRRI SÜREYYA ÖNDER SİYASETE HIZLI DALDI! RADİKAL YAZARI SEÇMEN KİTLESİNE İLK NUTKUNU NEREDE ATTI?

Siyasete girdiğini bugünkü köşe yazısıyla ilan eden Radikal yazarı Sırrı Süreyya Önder'i kitlelere hitap ederken ilk kez Medyaradar görüntüledi.

Yeni Radikal’ın kısa zamanda en çok okunan yazarlarından biri olan Sırrı Süreyya Önder bugünkü "Artık çaylar şirketten değil!" başlıklı köşe yazısında siyasete adım atacağının sinyalini vermişti.

Ortak Demokrasi Platformu’ndan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete adım atacağını duyuran Sırrı Süreyya Önder seçmen kitlesine ilk konuşmasını da bugün gerçekleştirdi.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) üyesi bir grup, sivil itaatsizlik eylemleri kapsamında Taksim Gezi Parkı’nda toplanarak oturma eylemi yaptı.

Belfıtığı rahatsızlığı sebebiyle eyleme ancak öğleden sonra katılabilen Sırrı Süreyya Önder eyleme katılan BDP’lilere hitap etti. Önder, ’’Eskiden Devlet ayaklananlara ’’oturun oturduğunuz yerde derdi,şimdi oturma eylemi yapanlara kalkın oradan diyor’’ deyince partililerce alkışlandı.Sırrı Süreyya Önder’in konuşmasını dinleyen ve alkışlayanlar arasına Milliyet köşe yazarı Nuray Mert de vardı.

Ve Önder’i bu konuşmayı yaparken MEDYARADAR’ın haber koordinatörü Celal Yıldız görüntüledi...