Sirius Black'ten 'Harry Potter' itirafı! Hayranları bir hayli üzülecek

Oyuncu Gary Oldman, Harry Potter serisindeki performansını yeterli bulmadığını vurgulayarak, "Kitapları okusaydım karakteri farklı canlandırırdım" dedi.

Sirius Black'ten 'Harry Potter' itirafı! Hayranları bir hayli üzülecek - Sayfa 1

Dünyaca ünlü 'Harry Potter' serisinde 'Harry Potter'ın vaftiz babası 'Sirius Black'e hayat veren Gary Oldman, Alfonso Cuarón'un yönettiği 'Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nda rol aldı.

18
Sirius Black'ten 'Harry Potter' itirafı! Hayranları bir hayli üzülecek - Sayfa 2

Daha sonra 'Harry Potter ve Ateş Kadehi' ile 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı' filmlerinde de rol alan Gary Oldman'ın serideki varlığı canlandırdığı karakterin 'Sihir Bakanlığı'ndaki bir savaş sırasında trajik bir şekilde ölmesiyle sona erdi.

28
Sirius Black'ten 'Harry Potter' itirafı! Hayranları bir hayli üzülecek - Sayfa 3

65 yaşındaki Garry Oldman, 'Sirius' olarak görev yaptığı süre boyunca birçok zorlu sahne çekmiş olsa da onun için en zoru oynadığı ilk 'Harry Potter' filminde gerçekleşti.

38
Sirius Black'ten 'Harry Potter' itirafı! Hayranları bir hayli üzülecek - Sayfa 4

Josh Horowitz'in sunduğu 'Happy Sad Confused' adlı podcast'e konuk olan Gary Oldman, 'Sirius Black' rolünde çektiği en zor sahnenin 'Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nda 'Ruh Emiciler' ruhunu emerken karakterinin donmuş bir gölün kenarında yüzüstü yattığı sahne olduğunu açıkladı.

48