Sinemalarda bu hafta 7 yeni yapım vizyona girecek - Sayfa 2

Brad Pitt ve Margot Robbie’nin başrolde oynadığı yabancı dram filmi Babil (Babylon), 1920'li yılların Los Angeles'ındaki Hollywood’u anlatıyor. Film, sinema sektörünün sessizlik döneminden yükseliş dönemine geçtiği bu yılları, bir aktörün ve yükselme hırsı olan bir aktristin gözünden inceliyor. Hollywood'un aşırılığını epik bir dille ele alan filmin yönetmenliğini ise Damien Chazelle yapıyor.

27
Sinemalarda bu hafta 7 yeni yapım vizyona girecek - Sayfa 3

Korsaj (Corsage), Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth'in ileri yaşlarının kurgusal bir açıklamasını yapmaktadır. 1877 Noel arifesinde, Elisabeth 40 yaşına girer ve resmi olarak yaşlı bir kadın olarak kabul edilir. Bir zamanlar güzelliği için putlaştırılan Elisabeth, halkının gözündeki imajını korumaya çalışır.

37
Sinemalarda bu hafta 7 yeni yapım vizyona girecek - Sayfa 4

Efsane komedi serisinin yeni filmi olan Kutsal Damacana 4, Fikret'in yurda geri dönüş hikâyesini anlatıyor. Yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselen Fikret, ülkesine döndüğünde cin çıkarma işine devam ediyor. Birçok aileye yardım edip çocuklarını kurtarırken de eski düşmanıyla tekrar karşılaşıyor. 

47
Sinemalarda bu hafta 7 yeni yapım vizyona girecek - Sayfa 5

Animasyon tutkunlarına harika bir 85 dakika sunan Benim Tatlı Diş Perim (My Fairy Troublemaker), doğayı çok seven Maxie’nin annesiyle beraber şehre taşınmasını anlatıyor. Şehre taşınmış olmaktan hoşnutsuzluk duyan Maxie, kısa bir süre sonra diş perisi Violetta ile karşılaşıyor. Violetta, düşmüş bir diş bulup kendi dünyasına zamanında dönemezse bir çiçeğe dönüşecektir. Bunun için Maxie’den yardım isteyen Violetta, onunla macera dolu bir serüvene çıkıyor.

57