Sinemada bu hafta: Vizyonda hangi filmler var? - Sayfa 5

YARATICI

Yaratıcı, insanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor. İnsan ırkı ile yapay zeka güçleri arasında bir savaş başlamak üzeredir. Bu süreçte karısının ortadan kaybolmasının yasını tutan eski bir özel kuvvetler ajanı olan Joshua, gelişmiş yapay zeka Yaratıcı ve onun yakalanması zor mimarını bulup öldürmek için görevlendirilir. Seçkin ajanlardan oluşan ekibi ile birlikte Joshua, yapay zekanın işgal ettiği karanlık dünyanın kalbine doğru bir yolculuk gerçekleştirir.

57
Sinemada bu hafta: Vizyonda hangi filmler var? - Sayfa 6

KARE TAKIMI: GİZEMLİ ADA

Kare Takımı “Gizemli Ada”, müzik yarışmasına hazırlanırken bir anda ortadan kaybolan aile üyelerinin peşine düşen Çayırlar ve Misketler'in hikayesini konu ediyor. Gizem ve sürprizlerle dolu olan adada müzik yarışması için büyük bir hazırlık yapılmaktadır. “Renkli notalar müzik yarışması”na katılanlar arasında hem birbirlerinden hem de yaptıkları müzikten hoşlanmayan Çayırlar ve Misketler de vardır. Ancak onlar birbirleriyle rekabet etmek için hazırlanırken, ailelerinin en küçük üyeleri adada gizemli bir şekilde kaybolur.

67
Sinemada bu hafta: Vizyonda hangi filmler var? - Sayfa 7

GODLESS: ŞEYTAN TOHUMU

Godless: Şeytan Tohumu, hayatını kabusa çeviren halüsinasyonlardan kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Gördüğü korkunç halüsinasyonlardan muzdarip olan Lara, bu sorundan kurtulmak umuduyla psikiyatriste gider. Psikiyatrist Lara'nın gördüğü kabusların nedeninin geçmişinde yaşadığı travmalar olabileceğini düşünür. Bu doğrultuda tedavi görmeye başlayan Lara, bir sonuç elde edemez. Psikiyatristin ve Lara'nın çevresindeki insanların hesaba katmadığı şey, Lara'nın ruhunun şeytanlar tarafından ele geçirilmiş olduğudur.

77