Sinemada bu hafta hangi filmler vizyona girecek? - Sayfa 9

1976

1976, Şili’de Pinochet döneminde yaşayan bir kadının, kadın düşmanlığı ve yolsuzluğa karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. Carmen, evinin tadilatını denetlemek için sahilde bulunan evine doğru yola çıkar. Aile rahibi, ondan gizlice barındırdığı genç bir adama bakmasını istediğinde, Carmen alışık olduğu sakin hayattan uzaklaşarak keşfedilmemiş topraklara adım atar.

911
Sinemada bu hafta hangi filmler vizyona girecek? - Sayfa 10

YASA DIŞI

New York polis departmanında çalışan rütbesi düşürülmüş dedektif olan Bobby Belluci, öfke problemleri nedeniyle hem aile hem de iş hayatında sorunlar yaşar. Sorunların üstesinden gelmenin yolunu arayan Bobby, dışarı çıktığı bir gece kavga eden Chris adında bir adama yardım eder. Kendisine yapılan yardım karşılığında Chris, Bobby’yi Gemini Lounge adında bir bara götürür. Ancak çok geçmeden Bobby gittikleri barın Demeo adlı ünlü mafya çetesine ait olduğunu fark eder. Bu durumu kariyerinde yükselmek için bir fırsat olarak gören Bobby, çetenin içerisine sızıp onların işlediği suçları ortaya çıkarmayı planlar. Kimliğini gizleyip mafyanın arasına katılan Bobby, zamanla çete tarafından kabul görür. Ancak çete ile zaman geçtikçe Bobby için doğru ile yanlış arasındaki çizgi incelir.

1011
Sinemada bu hafta hangi filmler vizyona girecek? - Sayfa 11

DÜET

Senkronize yüzme sporu aracılığıyla tanışan Mısra ve Defne, yıllardır birlikte mücadele eder. 2016 Rio Olimpiyat elemelerinde duet kategorisinde yarışan ikili, elendiklerinde vakit kaybetmeden 2020 Olimpiyatlarına hazırlanmaya başlar. Ancak bir süre sonra antrenörleri Natalie,hiçbir sebep gösterilmeden görevden alınınca Mısra ve Defne yıkıma uğrar. Bu durum onların performanslarında da bir düşüşe neden olur. Bunun üzerine imkanların kısıtlılığı ve Kovid-19 pandemisi eklendiğinde düet için yeni bir yol ayrımı belirir.

1111