Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 6

Kaptan Benim

Kaptan Benim, hayallerini gerçekleştirmek için Senegal'den ayrılarak Avrupa'ya gitmeye çalışan iki gencin macera dolu hikayesini konu ediyor. Yıllardır hayalini kurdukları şeyleri artık gerçekleştirmek isteyen Seydou ve Moussa, bu amaçla Senegal’den ayrılıp Avrupa’ya gitmeye karar verir. Dünyayı keşfedip, rap yıldızı olmayı hayal eden Seydou ve Moussa, yolculukları boyunca çölün tuzakları, Libya'daki gözaltı merkezlerinin dehşeti ve denizin tehlikeleri gibi bir dizi zorlukla karşı karşıya kalır.

69
Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 7

Şeytan1

Şeytan1, bir fotoğrafçının can alıcı karelerinin ardında yatan korkunç gerçekleri konu ediyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Yiğit'in oturduğu korku türündeki "Şeytan1" filminin oyuncu kadrosunda Emine Söyler, Fatih Tazeoğlu, Büşra Şuraz, Çağla Kirlibal gibi isimler yer alıyor.

79
Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 8

Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf

Gizli Bilgelik Tarikatının kurucusu olan Doktor Joseph Cawl nedeni anlaşılmayan bir yangında ölür. Bu ölümün arkasındaki sır perdesi henüz çözülememiştir. Ancak doktorun ölümünden sorumlu tutulan beş tarikat üyesi olayın ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ister. Bu amaçla paranormal araştırmacı Amara Rowan ile iletişime geçerler.

89
Sinemada bu hafta: 8 yeni film vizyona giriyor - Sayfa 9

Haydi Tut Elimi

Dans tutkunu iki genç yetenek İpek ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikâyesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar.

99