Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 67

Yayıncı, "Bir oyuncak bebek hakkında 28 dakika haber yapmak alışılmadık bir durum olsa da, bu muhabir konuşmayı kesmeyi imkansız buldu," ifadelerini kullanıyor. Ardından 'Başkanın tutuklandığını' duyurarak bölümü bitiriyor.

6793
Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 68

Lisa Simpson'ın Barbie tasarımcılarını genç kızları güçlendiren daha feminist bir oyuncakla ortaya çıkarmaya çalıştığı "Lisa Malibu Stacy'ye Karşı" başlıklı bir bölümdeki o sözler sosyal medyada gündem oldu.

6893
Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 69

Trump yanlılarının Washington'daki Kongre Binası'nı basarak kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Simpson'ın heykel çaldığı sahneden bir kare herkesi şoke etti. 

6993
Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 70

Dünyaca ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson koronavirüse yakalanmış ve karantinaya alınmıştı. Bunun üzerine dikkatli Simsons izleyicileri sosyal medyada 2007 yılındaki bir bölüme dikkat çekti. 12 yıl önce yayınlanan bu bölümde, Tom Hanks, Büyük Kanyon'daki bir reklamda görülüyor ve "ABD hükümeti güvenilirliğini kaybetti, o yüzden benimkini ödünç alın. Ben Tom Hanks, beni şahsen görürseniz lütfen beni bırakın" ifadelerini kullanıyor.

7093