Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 12

İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden'da, geçtiğimiz günlerde elektrik kesintileri veya dijital iletişimin kesilmesine karşılık vatandaşları hazırlıklı olmaları yönünde uyarması akıllara simpsonların tahminini getirdi. Gelecekte yaşanabilecek şebeke çöküntülerine karşı uyarıda bulunan Dowden vatandaşlara pilli telsiz, meşale, mum ve ilk yardım çantaları stoklamaları yönünde çağrı yapması sosyal medyada tedirginliğe neden oldu. 

1293
Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 13

Bazı araştırmacılar ise bu durumu 100 yılda bir meydana gelen güneş fırtınası şeklinde yorumluyor. Güneş fırtınası, dünya genelinde elektrik kesintilerine sebep olabilecek güçte bir doğa olayıdır. Araştırmalar, bu fırtınaların dünya üzerindeki elektronik cihazları ciddi şekilde etkileyebileceğini gösteriyor. Öyle ki, telefonlarımızdan tabletlerimize, bilgisayarlarımızdan saatlerimize kadar günlük yaşamda kullandığımız birçok cihaz, bu fırtınaların etkisine maruz kalabilir. 

1393
Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 14

Geçmişte 103 yıl önce gerçekleşen bu olayın benzerinin 2024 yılının başlarında da yaşanabileceği iddia ediliyor.

1493
Simpsonlar'ın dünyayı ilgilendiren yeni tahmini! Sosyal medya ikiye bölündü - Sayfa 15

2024'TE MAYMUN VİRÜSÜ MÜ GELİYOR

Simpsons 2024 yılı için maymun virüsü olacağına dikkat çekiyor. Dizinin önceden yayınlanan bölümlerinde Homer Simpson’ın evinde maymun beslemeye başladığı ve bu maymundan bir virüse yakalandığı görülmektedir. 

1593