Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı tahmini çok konuşuldu

Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürülmüştü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla gündeme gelen Simpsonlar bu kez 2025 yılı tahminleriyle konuşuluyor.

Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı tahmini çok konuşuldu - Sayfa 1

29 yıl önce The Simpsons dizisi günümüzde birçok olayı tahmin etmesi son günlerde en çok konuşulan ve dikkat çeken konularından biri oldu. Birçok olayı önceden tahmin eden dizide Efsane çizgi dizinin hayranları, dizinin ABD'deki son durumları da bildiğine dikkat çekti.

136
Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı tahmini çok konuşuldu - Sayfa 2

ABD Başkanı Trump'ın tutuklanmasına kadar bildikleri bazı tahminler arasında. Yaşanan pek çok olayı bilmesi ile öne çıkan Simpsonslar, yine gündeme bomba gibi düştü.

236
Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı tahmini çok konuşuldu - Sayfa 3

2024 SEÇİMİ İÇİN TAHMİN!

Tüm dünyayı ilgilendiren simpsonlar tahminlerinde öne çıkan bir iddia ortaya atıldı. ABD seçimiyle ilgili olan bu iddia gündem oldu. İkonik dizi 2024'te yıl sonu yapılacak ABD seçimlerinde Donald Trump'ın yeniden başkan seçileceği öngörüsünde bulunuyor.

336
Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı tahmini çok konuşuldu - Sayfa 4

2025 YILINDA YENİ BİR FELAKET Mİ VAR?

Simpsonlar’ın bir diğer dikkat çekici tahmini ise, daha önce 2024 yılında beklenen güneş fırtınasının 2025 yılında yayınlanan bölümlerde gerçekleşeceği yönünde yer aldı.

436