Simge'den dikkat çeken Icardi açıklaması: ''Başımıza bela aldık'' - Sayfa 3

"Kıbrıs'ta beni oyuna getirdiniz, başımıza belayı aldık. Icardi ile ilgili konuşabileceğim bir şey yok ve asla olamaz. Ayrılıklarıyla ilgili de bir şey söyleyemem. Tekrar ediyorum, bu durum benim için ilgi çekici değil. Herkesin mutlu olmasını isterim; ayrılıyorlarsa da hayırlısı olsun."

310
Simge'den dikkat çeken Icardi açıklaması: ''Başımıza bela aldık'' - Sayfa 4

Simge, daha önce Icardi ve Wanda Nara'nın boşanmasıyla ilgili sorulara "Sabah Instagram’a bir giriyorum şehir efsanesiyle karşılaşıyorum. Artık gülmeye başladım. O kadar komik ve eğlenceli paylaşımlar var ki benimle ilgili. Bir post koyuyorum altında bu konuyla ilgili yorumlar var. En baştan beri söylüyorum benim Icardi ile hiçbir alakam yok. Bizi Icardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum" demişti.

410
Simge'den dikkat çeken Icardi açıklaması: ''Başımıza bela aldık'' - Sayfa 5

Sağın, muhabirlerin "İleride neyin ne olacağı belli olmaz" sözü üzerine "Evet ileride neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Büyük konuştuğum lokmaları yediğim için hiçbir konuyla ilgili büyük konuşmuyorum. Ama bu konuyla ilgili yorumum belli. Yanlış anlaşılmasın" demişti.

510
Simge'den dikkat çeken Icardi açıklaması: ''Başımıza bela aldık'' - Sayfa 6
610