Sıcaklıklarla ilgili çok kritik uyarı geldi! Uzman isim tarih açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Cengiz Çelik, 5 günlük hava durumu tahmini hakkında bilgi verdi. Çelik, "Sıcaklıklar eylül sonuna kadar mevsim normalleri üzerinde seyredecek" dedi.

Sıcaklıklarla ilgili çok kritik uyarı geldi! Uzman isim tarih açıkladı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmini Uzmanı Cengiz Çelik, orman yangınları açısından kuvvetli rüzgâr beklentisinin olmadığını ancak sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyretmesiyle birlikte riskin devam ettiğini kaydetti.

113
Sıcaklıklarla ilgili çok kritik uyarı geldi! Uzman isim tarih açıkladı - Sayfa 2

Çelik, "Mevsim normalleri üzerinde ilerleyen sıcaklıklarda önümüzdeki bir hafta boyunca da önemli bir değişiklik olmayacak.

213
Sıcaklıklarla ilgili çok kritik uyarı geldi! Uzman isim tarih açıkladı - Sayfa 3

Mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek ancak hafta sonu birkaç derecelik bir sıcaklık düşüşü bekliyoruz. Çarşamba günü Marmara’nın batısı ve Batı Karadeniz’de gök gürültülü sağanak yağışlar göreceğiz.

313
Sıcaklıklarla ilgili çok kritik uyarı geldi! Uzman isim tarih açıkladı - Sayfa 4

Perşembe yaklaşık gününden itibaren bir hafta boyunca ise yine Batı Karadeniz’de bölge genelinde, İç Ege ve Toroslar’ın iç kesimlerinde aralıklarla yağışlar devam edecek. Özellikle Marmara ve Kıyı Ege’de bu hafta başına kadar kuvvetli rüzgâr vardı ancak bu rüzgâr etkisini kaybetti. 

413