Sibel Kekilli'den Türkiye hamlesi! Engeli kaldırdı… - Sayfa 6

"Kısa bir süreliğine veda etme zamanı… Öyle görünüyor ki paylaştığım son iki gönderiyle çok hassas bir konuya değinmişim. İyi yanı şu ki bütün o ikiyüzlüler, maskelerini çıkarıp çirkin yüzlerini gösterdiler. Burada her şeyi yeni baştan açıklamaya hiç niyetim yok, ama her şey tek bir sonuca varıyor: Bir kadın ne yapmış veya yapıyor olursa olsun, bu sadece ve sadece ONUN hayatı ve ONUN bedenidir. Mini etek giymek, otobüste yalnız başına oturmak, sokak ortasında bira içmek- bunlar onu fiziksel veya psikolojik olarak taciz etme hakkını kimseye vermez. Bıkmadan usanmadan beni destekleyen bütün hayranlarıma çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum."

611
Sibel Kekilli'den Türkiye hamlesi! Engeli kaldırdı… - Sayfa 7

SİBEL KEKİLLİ KİMDİR?

Porno film oyuncusu Sibel Kekilli, 16 Haziran 1980 tarihinde Heilbronn'da doğdu. 2002 yılında 350 aday arasından seçilerek, Fatih Akın'ın "Duvara Karşı" filminde başrol oynadı. 2004 yılında gösterime giren film büyük başarı yakaladı ve pek çok ödül aldı.

711
Sibel Kekilli'den Türkiye hamlesi! Engeli kaldırdı… - Sayfa 8

"Duvara Karşı" filminin yayınlanmasından kısa süre sonra, Alman tabloid gazetesi Bild-Zeitung, oyuncunun daha önce Dilara sahne ismiyle rol aldığı yetişkin filmleri ortaya çıkardı. 

811
Sibel Kekilli'den Türkiye hamlesi! Engeli kaldırdı… - Sayfa 9

Bu haber büyük bir skandala neden oldu ve Bild-Zeitung gazetesi Alman Basın Konseyi (Deutscher Presserat) tarafından haberi ele alış şekli nedeniyle kınandı.

911