Show TV yeni dizisini duyurdu! İşte setten ilk kareler

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı 'İçimizden Biri' dizisinin Marmaris’teki setinden ilk kareler yayınlandı.

Show TV yeni dizisini duyurdu! İşte setten ilk kareler - Sayfa 1

Başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı 'İçimizden Biri' dizisinin Marmaris’teki setinden ilk kareler yayınlandı.

110
Show TV yeni dizisini duyurdu! İşte setten ilk kareler - Sayfa 2

Çekimlerine Marmaris’te başlanan İçimizden Biri dizisinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek’e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor. 

210
Show TV yeni dizisini duyurdu! İşte setten ilk kareler - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde maalesef talihsiz olaylar yaşadığımız Türkiye'nin cennet köşesi Marmaris’te çekimleri devam eden 'İçimizden Biri' dizisinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise başarılı isim Ersoy Güler üstleniyor.

310
Show TV yeni dizisini duyurdu! İşte setten ilk kareler - Sayfa 4

Genel Hikaye:

Yabancı Değil 'İÇİMİZDEN BİRİ'

Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı, Leyla ile Mecnun ve bu hikayelerden çok önce, Havva ile Adem. Bizim hikayemiz de onlarla başlamaktadır. Geleceğin Âdem’i, şimdilerin İrlandalı Adam’ı ile Türk kızı Havva’nın imkanlı kılmaya çalıştıkları aşk hikayesiyle…

410