Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 7

DOLAPTAKİ REÇEL SHAKIRA'YI 'UYANDIRDI

Gerard Pique'nin eski sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddiası, Shakira'nın buzdolabından olan bir reçel sayesinde ortaya çıktı. Çünkü reçel yemeyi sevmeyen Pique'nin evde olduğu sırada buzdolabında yenmiş reçel bulan Shakira, bu durumdan şüphelendi. İspanyol basınındaki iddiaya göre, o reçel Pique'nin sevgilisi Clara Chia için alınmıştı.

715
Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 8

AŞK 'SELFIE'Sİ

Pique, daha önce sadece paparazzilere yakalandığı yeni aşkıyla ilişkisini resmileştirmişti. Futbolcu, yeni kız arkadaşı Clara Chia ile çektikleri bir selfie’yi Instagram hesabında yayınlamıştı. Pique'nin paylaşımı 8 saatte yaklaşık 2.5 milyon beğeni almıştı. Aşk ilanından sonra Gerard Pique'nin Shakira ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmaması ise dikkat çekmişti.

815
Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 9

'SIRADAN BİR AYRILIK DEĞİL'

Öte yandan Shakira, geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda biten ilişkisiyle ilgili konuşmuştu. "Sessiz kalmaya ve olayları sindirmeye çalıştım" diyen şarkıcı, "Bu konuyla ilgili konuşmak gerçekten çok zor" ifadelerini kullanmıştı. Futbolcu ile Sasha ve Milan adında iki çocuğu olan Shakira, "Tüm gözler üzerimde ve ayrılığımız sıradan bir ayrılık değil. Sadece benim için değil, çocuklarım için de çok zor bir süreç" diye konuşmuştu.

915
Shakira'nın Gerard Pique'ye gönderme yaptığı şarkı rekor üstüne rekor kırdı - Sayfa 10

Shakira, "Çocuklarımı korumaya çalışıyorum. Bu benim hayattaki bir numaralı görevim. Tabii okuldaki arkadaşlarından da bir şeyler duyuyorlar. Bu onları ister istemez etkiliyor" demişti.

1015