Shakira’dan olay gönderme! Pique'nin kovduğu bakıcıyı klibinde oynattı! - Sayfa 5

2011'in başlarından beri birlikte olan Shakira ve 36 yaşındaki Pique, ayrıldıklarını Haziran 2022'de açıklarken, Pique'nin Shakira'yı aldattığına dair söylentiler yayılıyordu. İkili, ayrılık nedenlerini hiçbir zaman doğrulamasa da Shakira'nın sosyal medyada ve müziğinde eski sevgilisine bazı iğneleyici göndermeler yaptığı görüldü.

510
Shakira’dan olay gönderme! Pique'nin kovduğu bakıcıyı klibinde oynattı! - Sayfa 6

ALDATTIĞI NASIL ANLAŞILDI?

Gerard Pique ile Shakira'nın ayrılığı olaylı olmuştu. Uzun süre sevgilisini aldatan Pique sonra geride hiç aklına gelmeyen bir ipucu bırakınca bir tür skandal yaratan bu aldatma da ortaya çıkmıştı. Bir iddiaya göre Shakira iki oğluyla birlikte, yaşadıkları Barcelona'dan uzaktayken Gerard Pique, online bir görüşmeye katıldı. O, kamera karşısında konuşurken arkasında zaman zaman kadraja giren bir genç kadın vardı.

610
Shakira’dan olay gönderme! Pique'nin kovduğu bakıcıyı klibinde oynattı! - Sayfa 7

Sosyal medyadaki bu görüşmede diğer katılımcılar onun Shakira olmadığını hemen anladı ve böylece aldatma ortaya çıktı. Fakat yeni ortaya atılan başka bir iddiaya göre de Gerard Pique'yi ele veren, Shakira'nın buzdolabında bulduğu bir miktarı yenilmiş bir kavanoz çilek reçeli oldu. Kesinlikle eve başka biri gelmişti, çünkü Gerard Pique asla çilek reçeli yemezdi. Shakira kendi itiraf ettiğine göre bu aldatılma onun için büyük bir yıkım oldu.

710
Shakira’dan olay gönderme! Pique'nin kovduğu bakıcıyı klibinde oynattı! - Sayfa 8

SHAKIRA'DAN İĞNELEYİCİ MESAJLAR

Başlarda bu konuda konuşmaya hazır olmadığını söyleyen Shakira, bu kez sessizliğini tam olarak bozdu. Sadece eski sevgilisi Gerard Pique değil, onun, uğruna kendisini terk ettiği Clara Chia hakkında da ağır sözler sarf etti. 

810