Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 7

“SORUMLUSU BEN DEĞİLİM BEN BAŞLATMADIM”

Almanya’da büyüdüğünü söyleyen Sezer Öztürk, “Ama ben Türküm hakim bey, bizde eşin ve çocuğun olduğu yerde küfür edilmez. Biz şerefimiz için yaşarız. Ben söylediklerini hep hazmettim. Çünkü alkollü olduklarını anladım. Biz arabada durdukça üstümüze geldiler. İçlerinden biri arka kapıyı açmaya çalışınca ben arabadan indim.

716
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 8

İner inmez biri bana yumruk attı. Bijon anahtarıyla kafama vurdular. Demir çubuklar ve taşlarla vurmaya devam ettiler. Biri üstüme sandalye attı. Çok kalabalıklardı. Ben bunları yaşarken hep çocuklarımı ve eşimi düşündüm. Ölenin de 2 çocuğu varmış. Ama bunu ben başlatmadım sorumlusu ben değilim” dedi.

816
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 9

“O ANA KADAR KİMSEYİ ÖLDÜRMEYİ DÜŞÜNMEDİM”

Sürekli darbe aldığını anlatan Öztürk, “Bitmiyordu. Çocuklarımın yanında bu kadar gözleri dönmüş şiddete meyilli insanların çocuklarıma da bir şey yapacağını düşündüm. Ömer ilk önce havaya ateş etti. Biraz geri çekildiler ama yine gelip daha çok vurmaya başladılar. Ben bir ara kendimden geçer gibi oldum. 

916
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 10

Çocuklarıma bir şey olmasın diye sürekli dua ediyordum. O ana kadar kimseyi öldürmeyi düşünmedim. Allah hiçbir babayı bu pozisyona düşürmesin. Ömer’in kafasına vurduklarını ve Ömer’i yere düştüğünü gördüm. Ömer’in hanımı Ayşe abla eşini kurtarmaya çalışıyordu. Karşımızda 15-20 kişi var, biz eşlerimizle mücadele ediyoruz” dedi.

1016