Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 4

Savunmasına, “Eski milli bir futbolcu olarak burada olmaktan duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum” diyerek başlayan Öztürk, “Psikolojim iyi olmadığı için aldığım ağır ilaçlar yüzünden emniyette ve savcılıkta söylemek istediklerimi anlatamadım. Bugün burada her şeyi anlatmak istiyorum” dedi.

416
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 5

“ARABANIN İÇİNE KAFASINI UZATIP KÜFÜR ETTİLER”

Olay günü arkadaşı Ömer Genç ve ailesiyle birlikte ailecek hayvanat bahçesinden döndüklerini anlatan Öztürk, “Arabada benim 3 çocuğum, eşim ve çocuklarımızın bakıcısı vardı. Arka arabada da Ömer’in 2 çocuğu ve eşi vardı. Tatil için kiraladığımız eve doğru gidiyorduk. Eve 100-200 metre kalmıştı ki 2-3 arabanın yolu kapattıklarını gördük. 

516
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 6

Arabaların kapıları açıktı. Yol isteyince bana, ‘bekle lan’ dediler. 5-10 dakika bekledikten sonra tekrar yol istedim bu sefer bana, ‘Bekle lan Almancı p.., burası Almanya mı?’ diye küfürler ettiler. Ben yanımda ailem olduğu için hep alttan aldım ama arabada 1,5 yaşındaki çocuğum ağlıyor artık eve gitmem lazım. Geçecek başka yol yok. En son biri eşimin olduğu tarafın camından kafasını içeri sokarak küfür etti” dedi.

616
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 7

“SORUMLUSU BEN DEĞİLİM BEN BAŞLATMADIM”

Almanya’da büyüdüğünü söyleyen Sezer Öztürk, “Ama ben Türküm hakim bey, bizde eşin ve çocuğun olduğu yerde küfür edilmez. Biz şerefimiz için yaşarız. Ben söylediklerini hep hazmettim. Çünkü alkollü olduklarını anladım. Biz arabada durdukça üstümüze geldiler. İçlerinden biri arka kapıyı açmaya çalışınca ben arabadan indim.

716