Şeyma Subaşı'dan samimi açıklamalar: Acun bana 'Fazla akıllısın' diyor! - Sayfa 6

İSTERSEM 5 SAAT PROGRAM YAPARIM AMA İSTEMİYORUM “Var mısın Yok musun”la hem bizim hem de Acun Ilıcalı’nın hayatına hızlı bir giriş yaptın. Var mı özel bir anın yarışmaya dair? Yarışmaya ben başvurmadım, Acun üniversiteye geldi. Beni görmüş ve katılmamı istedi. Acun bana, “Üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun’a geldin sen beni kazandın” der.

612
Şeyma Subaşı'dan samimi açıklamalar: Acun bana 'Fazla akıllısın' diyor! - Sayfa 7

Yarışma programı sunmayı hiç düşündün mü? Herkesin beklentisi bu... Bu bana çok kolay ve klasik geliyor. “Kocanın kanalı var, niye bir şeyler yapmıyorsun” diye soruyorlar. İstersem 5 saat program yaparım. Ama ben bunu istemiyorum. Tercih etmediğim için TV’de değilim, orada mutlu olmayacağımı biliyorum çünkü.Paranın nasıl harcanması gerektiğini iyi biliyorum

712
Şeyma Subaşı'dan samimi açıklamalar: Acun bana 'Fazla akıllısın' diyor! - Sayfa 8

Alışverişe çok para harcıyor musun? Bir tek alışverişe para harcıyorum desem... Çok para harcadığımla alakalı sözler ediliyor. Hayır, öyle değil. Ben paranın nasıl harcanması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Kendime yatırım yapıyorum, güzel geziyorum, eğleniyorum, öğreniyorum. Para bir araç ve ben en doğru şekilde kullanıyorum.

812
Şeyma Subaşı'dan samimi açıklamalar: Acun bana 'Fazla akıllısın' diyor! - Sayfa 9

Estetik yaptırdın mı? Diş etlerimde sorun vardı. Çok büyüktü ve dişlerimin üzerini kapatmıştı. Dudaklarım içeride kalıyordu. Diş eti ameliyatı olduğum zaman bu bozukluklar gitti. Dudaklarım ortaya ve öne doğru çıktı. Bıçak altına yatmaksa estetikten anladıkları, diş eti dışında yaptırmadım. Dudağıma dolgu, kaşımın üstüne ise botoks yaptırıyorum. Çok güldüm, bu ara badem gözü ameliyatı olduğum konuşuluyor. İlk kez böyle bir şeyi duyuyorum.

912