‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 9

‘NAFAKA KESİLMESİN DİYE EVLENMİYOR’

Subaşı'yı kıyasıya eleştiren yorumlarda, Acun Ilıcalı'nın da ismi geçti. Nafaka konusunu gündeme getiren takipçiler, Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan aldığı nafakanın kesilmemesi için evlenmeye yanaşmadığı iddiasını dillendirdiler.

929
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 10

‘İNŞALLAH ŞEYMA AÇIP OKUMAZ’

Sert eleştirilerin yanı sıra, Şeyma Subaşı'nın hayranı olamdığı halde, 'bebeğini kaybeden bir kadınla empati kurduğunu' ifade eden bazı sosyal medya kullanıcıları da bu yorumların ve iddiaların çok can yakıcı olduğunu ifade ederek, 'İnşallah Şeyma bu üzüntülü haliyle bu yorumları görmez ve okumaz' dediler.

1029
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 11

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamıştı. Subaşı, "Dürüst olmak gerekirse, evlenmek için acele etmemizin nedeni buydu. Şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

1129
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 12

“HAMİLELİĞİN KEYFİNİ ÇIKARMAYA ODAKLANMAYA KARAR VERDİK”

İngilizce bir metin yayınlayan Subaşı, 'Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. "

1229