‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 5

‘ZENGİN OLMADIĞINI ÖĞRENDİ, BEBEĞİ ALDIRDI’ İDDİASI

Bazı sosyal medya kullanıcıları Şeyma Subaşı'nın, Mısırlı sevgilisiyle ilgili ortaya çıkan 'gerçekte zengin olmadığı' yönünde haberlerinin doğru olduğunu öğrendiği için de evlilik kararından vazgeçip bebeği aldırdığına' kadar uzanan çok sert ve ciddi iddialar ortaya atıldı.

529
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 6

O FALCI KİM?

Sosyal medyada yer alan en ilginç iddialardan biri de Şeyma Subaşı'nın hamileliğini önceden bilen bir falcı üzerine oldu. Daha önce bir falcının, Şeyma Subaşı hakkında ciddi yorumlar yaptığı; 2021'de hamile kalacağını ancak bebeğin dünyaya gelmeyeceğini söylediği anlatıldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddialardan sonra, kulislerde bu falcının kim olduğu konuşuluyor.

629
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 7

İDDİALARIN BOYUTU VE SERTLİĞİ GİTTİKÇE ARTIYOR!

İddialar uç noktaya ulaştı; Şeyma Subaşı'nın Meedo'nun gerçek yüzünü anlayıp bebeğini aldırdığı da kulislerde yer alan diğer söylentiler arasında başı çekiyor...

729
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 8

Şeyma Subaşı'nın hayatının eğlenceden ibaret olduğunu ifade eden bazı İmstagram kullanıcıları, Subaşı'nın dans ettiğini, eğlendiğini ve bu sebeple bebeğini düşürmediyse hiç bir sebepten düşürmeyeceğini ifade ederek Subaşı'yı çok kızdıracak  yorumlarda bulundular.

829