Sevişme sahneleriyle ilgili bomba itiraf! Kendini korumak için bakın ne yapmış - Sayfa 6

Ancak Redford başlangıçta 'ciddi bir aktris' olarak görmediği, kendisine aşık olan bir kadınla bu sahneleri çekmek istemedi ve mutlu bir evliliği olan, dört çocuk babası bir adam olduğu için kendini korumaya çalıştı ve çift kat iç çamaşırı giyerek kendini sağlama aldı.

610
Sevişme sahneleriyle ilgili bomba itiraf! Kendini korumak için bakın ne yapmış - Sayfa 7

DUYGULARI KARŞILIKSIZ KALDI

Bu arada Streisand ise Redford'un fiziksel güzelliği karşısında 'büyülenmiş' bir durumdaydı ve umutsuzca onunla sevgili olmak istiyordu. Ancak yakışıklı aktör, güzel oyuncunun bu duygularını karşılıksız bırakmıştı.

710
Sevişme sahneleriyle ilgili bomba itiraf! Kendini korumak için bakın ne yapmış - Sayfa 8

Söz konusu sahneler çok basitti, ancak çok sayıda çekim yapıldı ve bir süre sonra Redford sabrını kaybetti. Bunun üzerine yönetmen, Barbra'ya; "Sanırım ihtiyacımız olan sahneyi çektik" diyerek, aktrisi bilgilendirmek zorunda kaldı.

810
Sevişme sahneleriyle ilgili bomba itiraf! Kendini korumak için bakın ne yapmış - Sayfa 9

DailyMail'de yer alan habere göre; ikinci sevişme sahnelerinde ise Redford, "Bu seferki daha iyi olacak" cümlesini söylemeyi reddetti; çünkü insanların gerçek hayatta yatakta başarısız olduğunu düşünmelerini istemezdi. Hofler, bunu; "Redford yatakta asla kötü değildi, dolayısıyla karakteri de kötü olamazdı" diyerek özetledi.

910